Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian COTÎRLEŢ ( manager Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti ), va participa, in data de 31 mai 2019, si va sustine o prezentare la Conferinta organizata de Spitalul Orășenesc Buhuși in parteneriat cu Asociația Evaluatorilor de Servicii Medicale.

Buna dimineata , stimati colegi !

Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian COTÎRLEŢ ( manager Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti ), va participa, in data de 31 mai 2019, si va sustine o prezentare la Conferinta organizata de Spitalul Orășenesc Buhuși in parteneriat cu Asociația Evaluatorilor de Servicii Medicale. De asemenea, exista sanse ca si Doamna Ministru Sorina PINTEA sa participe la eveniment!
Conferinta va avea loc in perioada 31 mai – 01 iunie 2019, la conferinta ” Rolul spitalelor Municipale, Orasenesti, Mono-Specialitate in imbunatatirea calitatii actului medical, prezent si perspective” . Conferinta se adresează profesioniștilor din sistemul medical românesc – reprezentanți ai C.A.S., D.S.P.,autoritatilor tutelare, manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile, farmaciști, directori de îngrijiri, asistenți medicali, responsabili cu managementul calității din unitățile sanitare, evaluatori de servicii de sănătate și organizatiilor care reprezintă beneficiarii serviciilor de sănătate ( pacientii ) .
Locatia evenimentului: orasul Buhusi , strada Republicii – Sala mare si Sala mica de la Casa de Cultura. Locatia este pusa la dispozitie de Consiliul Local/ Primaria Orasului Buhusi.
Taxa de participare: 200 lei pentru o zi , 350 lei pentru ambele zile .
Taxa de participare, la preț redus ( 300 lei ) pentru cei care achita pana la data de 30 aprilie 2019.

Pentru mai multe informatii , accesati urmatorul site https://conferinta-spbuhusi.ro/

Pentru inscrieri , accesati urmatorul link https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdc8dfspKjbC0DkVY…/viewform

Vom reveni cu informatii ! O zi frumoasa !