Formular De Înscriere

Conferința Națională - ,,Rolul spitalelor Municipale, Orășenești, Mono-Specialitate în îmbunătățirea calității actului medical, prezent și perspective”
Ediția a IV-a, 01-02 Septembrie 2023 în Buhuși, județul Bacău

Conferința se adresează profesioniștilor din sistemul medical românesc – reprezentanți ai M.S., C.A.S., D.S.P., RENAR, A.N.M.C.S., autorităților tutelare, manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile, farmaciști, directori de îngrijiri, asistenți medicali, asistenți sociali, bioingineri medicali, kinetoterapeuți, responsabili cu managementul calității din unitățile sanitare, evaluatori de servicii de sănătate și organizațiilor care reprezintă beneficiarii serviciilor de sănătate (pacienții) .

Prezentul formular de înscriere reprezintă confirmarea participării și ține loc de contract între părți. Prin trimiterea aplicației declar că sunt de acord cu condițiile de înscriere.
Toate câmpurile sunt obligatorii, cu excepția câmpului Telefon. Câmpul CNP poate fi completat cu ” – ” în cazul în care nu doriți să furnizați această informație, dar dacă faceți parte din participanții care primesc puncte în urma evenimentului (medici, asistenți, evaluatori, etc.) necompletarea CNP-ului duce la neacordarea acestor puncte. Suplimentar, medicii participanți la eveniment trebuie să completeze și codul CUIM pentru alocarea punctelor. De asemenea datele de contact ar putea fi necesare în situația în care completați un câmp greșit.
Informațiile solicitate mai jos ne sunt necesare pentru buna organizare a evenimentului, acestea vor fi utilizate doar în scopul organizării și desfășurării evenimentului și ulterior transmiterii diplomelor. Datele NU vor fi utilizate în nici un alt scop, acestea sunt stocate local în cadrul website-ului și vor fi șterse după ce au fost alocate punctele tuturor participanților. Pentru informații suplimentare legate de confidențialitatea datelor puteți consulta Politica de Confidențialitate.

  Instituția:

  Departamentul:

  Categoria Profesională:

  Nume și Prenume:

  Oraș / Județ:

  CNP:

  Telefon:

  E-mail:

  Informații pentru diplomele cu puncte:
  COD CUIM PENTRU MEDICI - Menționați și Categoria Profesională
  (ex: Medic și CUIM, Asistent, Farmacist, Evaluator și medic/asistent etc.)

  Modalitate participare:

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de catre organizator, cu termenii și condițiile din Politica de Confidențialitate
  conform prevederilor Regulamentului GDPR 679/2016. .