Formular De Înscriere

Conferința Națională - ,,Rolul spitalelor Municipale, Orășenești, Mono-Specialitate în îmbunătățirea calității actului medical, prezent și perspective”
Ediția a V-a, 30-31 August 2024 în Buhuși, județul Bacău

Conferința se adresează profesioniștilor din sistemul medical românesc – reprezentanți ai M.S., C.A.S., D.S.P., RENAR, A.N.M.C.S., autorităților tutelare, manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile, farmaciști, directori de îngrijiri, asistenți medicali, asistenți sociali, bioingineri medicali, kinetoterapeuți, responsabili cu managementul calității din unitățile sanitare, evaluatori de servicii de sănătate și organizațiilor care reprezintă beneficiarii serviciilor de sănătate (pacienții) .

Prezentul formular de înscriere reprezintă confirmarea participării și ține loc de contract între părți. Prin trimiterea aplicației declar că sunt de acord cu condițiile de înscriere.
Toate câmpurile sunt obligatorii. Câmpul CNP poate fi completat cu ” – ” în cazul în care nu doriți să furnizați această informație, dar dacă faceți parte din participanții care primesc puncte în urma evenimentului (medici, asistenți, evaluatori, etc.) necompletarea CNP-ului duce la neacordarea acestor puncte. Suplimentar, medicii participanți la eveniment trebuie să completeze și codul CUIM pentru alocarea punctelor.
De asemenea precizam că ediția de anul acesta va avea loc intr-o locație noua, cu mai puține locuri în sală, motiv pentru care vă rugam să completați corect datele de contact pentru a putea lua legatura cu dumneavoastră cu câteva zile înaintea evenimentului în vederea confirmării prezenței dumnoavastră la conferință.
Informațiile solicitate mai jos ne sunt necesare pentru buna organizare a evenimentului, acestea vor fi utilizate doar în scopul organizării și desfășurării evenimentului și ulterior transmiterii diplomelor. Datele confidențiale NU vor fi utilizate în nici un alt scop, acestea sunt stocate local în cadrul website-ului și vor fi șterse după ce au fost alocate punctele tuturor participanților. Pentru informații suplimentare legate de confidențialitatea datelor puteți consulta Politica de Confidențialitate.

  Instituția:

  Departamentul:

  Categoria Profesională:

  Nume și Prenume:

  Oraș / Județ:

  CNP:

  Telefon:

  E-mail:

  Informații pentru diplomele cu puncte:
  COD CUIM PENTRU MEDICI - Menționați și Categoria Profesională
  (ex: Medic și CUIM, Asistent, Farmacist, Evaluator și medic/asistent etc.)

  Modalitate participare:

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de catre organizator, cu termenii și condițiile din Politica de Confidențialitate
  conform prevederilor Regulamentului GDPR 679/2016. .